Är du misstänkt för narkotikabrott?

Med kan du prata utan det ska behöva kosta

Ifall du är misstänkt för narkotikabrott och är i behov av rådgivning och vägledning så ska du kontakta oss. Vi erbjuder alltid våra klienter 1 timmes fri konsultation så att vi kan ge dig bästa möjliga återkoppling. Det är inte alltid säkert att man kommer att behöva ett juridiskt ombud så därför ska du inte tveka att höra av dig till oss och använda den fria konsultationstimmen.

Hur gör man för att aktivera fri konsultation hos Advokatfirman Defens?

Ring oss direkt på 08 - 24 26 10, och berätta mer om varför du är misstänkt för narkotikabrott. Säg bara till den advokat eller jurist som du talar med att du vill nyttja erbjudandet om en timmes fri konsultation så tar vi hand om dig. Du kan lita på att det som du berättar för oss stannar emellan oss då vi håller högsta diskretion för alla våra klienter.

Välkommen

Narkotikabrott.com finns information om vad det innebär att vara misstänkt för narkotikbrott och hur du kan få juridisk hjälp ifall det behövs.
Bakom Narkotikabrott.com står Advokatfirman Defens - en advokatbyrå i Stockholm med advokater och jurister som står beredda att företräda dig.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Telefon: 08 - 24 26 10

E-post: [email protected]

Vill du veta mer om våra advokater och jurister som kan företräda dig? Klicka här.

Länkar

 

Följ och gilla oss på Facebook

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play