Är du misstänkt för narkotikabrott?

Mer än bara narkotikabrott

Det finns också annat som du kanske behöver hjälp med någon gång i framtiden. Vi har därför satt ihop en lista med sådant som skulle kunna vara av intresse.

Avtal

Har du tänkt att ge bort något i gåva, t ex en fastighet, bostadrätt, pengar, värdepapper, fordon eller något annat av värde. Då kan det vara en god idé att upprätta gåvobrev. Gåvobrevet är en juridisk handling som utgör ett slags bevis/kvitto på att något har givits bort.

För männsiskor som lever eller kommer att leva i en relation så bör juridiska handlingar upprättas i form av antingen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord.

Du behöver inte kontakta en jurist eller advokat för att få sådana avtal upprättade, utan det kan du göra själv online i e-tjänster på till exempel avtalshantering.nu där det också finns information om gåvobrev och många fler avtal.

Få hjälp med vårdnadstvisten

Ligger du i vårdnadstvist med din före detta? Då ska du besöka den här hemsidan om vårdnadstvist som har massvis med bra information, tips och råd om vårdnadstvisten och var man kan vända sig om man behöver hjälp. 

Välkommen

Narkotikabrott.com finns information om vad det innebär att vara misstänkt för narkotikbrott och hur du kan få juridisk hjälp ifall det behövs.
Bakom Narkotikabrott.com står Advokatfirman Defens - en advokatbyrå i Stockholm med advokater och jurister som står beredda att företräda dig.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Telefon: 08 - 24 26 10

E-post: [email protected]

Vill du veta mer om våra advokater och jurister som kan företräda dig? Klicka här.

Länkar

 

Följ och gilla oss på Facebook

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play