Är du misstänkt för narkotikabrott?

Mer än bara narkotikabrott

Det finns också annat som du kanske behöver hjälp med någon gång i framtiden. Vi har därför satt ihop en lista med sådant som skulle kunna vara av intresse.

Avtal

Har du tänkt att ge bort något i gåva, t ex en fastighet, bostadrätt, pengar, värdepapper, fordon eller något annat av värde. Då kan det vara en god idé att upprätta gåvobrev. Gåvobrevet är en juridisk handling som utgör ett slags bevis/kvitto på att något har givits bort.

För männsiskor som lever eller kommer att leva i en relation så bör juridiska handlingar upprättas i form av antingen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord.

Du behöver inte kontakta en jurist eller advokat för att få sådana avtal upprättade, utan det kan du göra själv online i e-tjänster på till exempel avtalshantering.nu där det också finns information om gåvobrev och många fler avtal.

Få hjälp med vårdnadstvisten

Ligger du i vårdnadstvist med din före detta? Då ska du besöka den här hemsidan om vårdnadstvist som har massvis med bra information, tips och råd om vårdnadstvisten och var man kan vända sig om man behöver hjälp.