Är du misstänkt för narkotikabrott?

Juridik för privatpersoner

Det vi inte gör men som vi ändå vill tipsa om är juridik för privatpersoner. Det många inte känner till är att man behöver upprätta ett gåvobrev om man ska ge bort en bil. Detsamma gäller om du ska ge bort en fastighet i gåva. Då ska det upprättas ett gåvobrev fastighet. Detta kan göras på olika sätt. Man kan anlita en jurist, men med stor risk att kostnaderna drar iväg. Det går också att använda en digital tjänst och det finns några sådana tjänster som är att rekommendera. Lexly är störst men verkligen inte bäst. Ska du upprätta ett gåvobrev fastighet så är avtalshantering.nu att rekommendera. Det går snabbt att upprätta ett fastighetsgåvobrev och det till en låg kostnad. Dessutom så behöver man inga juridiska förkunskaper alls. På avtalshantering.nu kan du också upprätta ett gåvobrev ifall du ska ge bort en bil, båt, mc, moped, traktor, lastbil eller annat fordon som gåva. Spanien är ett land som nästan alla gillar och har en relation till.

En drömplats i solen

Allt fler väljer nu att flytta till Spanien för att njuta av det trivsamma klimatet och slippa regn och rusk och kylan framförallt. Om du nu har tänkt att köpa bostad i Spanien så är det hel del att tänka på. För det första så måste du bestämma dig i vilken del av Spanien du vill flytta till, och för det andra så behöver du fundera över om du vill bo i en lägenhet, hus, radhus, eller något annat typ av boende. Det finns en bra hemsida som heter köpabostadspanien.se där du kan få svar på dessa frågor och många andra därtill.

Välkommen

Narkotikabrott.com finns information om vad det innebär att vara misstänkt för narkotikbrott och hur du kan få juridisk hjälp ifall det behövs.
Bakom Narkotikabrott.com står Advokatfirman Defens - en advokatbyrå i Stockholm med advokater och jurister som står beredda att företräda dig.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Telefon: 08 - 24 26 10

E-post: [email protected]

Vill du veta mer om våra advokater och jurister som kan företräda dig? Klicka här.

Länkar

 

Följ och gilla oss på Facebook

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play